6 beste selvhjelpsbøker du må lese

1. Loven om suksess

Denne klassiske boken skrevet av Napoleon Hill, er en plan for suksess. Dette er den beste boken om suksess som noen gang er skrevet. Denne boken er en total øyeåpner og et must å lese for alle som ønsker å lykkes i livet. De 16 kraftige suksessprinsippene skrevet i denne boken vil forandre livet ditt for alltid. Denne boken er den desidert beste suksessboken jeg noen gang har lest.

2. Tenk og bli rik

Opprinnelig utgitt i 1937, hjalp denne klassiske bestselgeren millioner av mennesker over hele verden med å oppnå drømmene sine. Forfatteren, Napoleon Hill, brukte et helt liv på å forske på vellykkede, velstående og mektigste mennesker på jorden, inkludert Henry Ford, Andrew Carnegie, Thomas Edison, John D. Rockefeller og Charles M. Schwab. Les denne boken og livet ditt vil bli fullstendig forandret.

Noen innsiktsfulle sitater fra denne boken:

“Både fattigdom og rikdom er tankens avkom.”

“Alt menneskets sinn kan tenke seg og tro det kan oppnå.”

“Utgangspunktet for all prestasjon er lyst.”

“Ingen er noen gang beseiret før nederlaget har blitt akseptert som en realitet.”

3. Magien med å tenke stort

Dette er en av de beste selvhjelpsbøkene jeg noen gang har lest. I denne boken er forfatterens (David J. Schwartz) budskap enkelt: Størrelsen på ens suksess er avhengig av størrelsen på ens tenkning. Boken er fylt med ideer og teknikker som kan brukes i hverdagen vår enten hjemme eller på jobb. Denne boken gir deg brukbare metoder, ikke tomme løfter. Millioner av mennesker over hele verden har forbedret livene sine ved å bruke denne boken. En må lese bok om personlig utvikling.

Noen innsiktsfulle sitater fra denne boken:

“Tenk stort og du vil leve stort. Du vil leve stort i lykke. Du vil leve stort i prestasjon. Stor inntekt. Stor i venner. Stor i respekt.”

“Handling nærer og styrker selvtillit; passivitet i alle former nærer frykt. Å bekjempe frykt, handle. Å øke frykt – vent, utsett, utsett.”

4. De 7 vanene til svært effektive mennesker

Denne bestselgeren regnes som en av de mest inspirerende bøkene som noen gang er skrevet. Denne boken regnes også som en av de beste forretningsbøkene som noen gang er skrevet og ble kåret til nr. 1 mest innflytelsesrike forretningsbok i det tjuende århundre. Denne boken har forandret livene til millioner av mennesker i alle aldre og yrker. Som tittelen på boken tilsier, beskriver boken de syv vanene til svært effektive mennesker og teknikker for å ta i bruk disse syv vanene.

De syv vanene til svært effektive mennesker:

Vane 1: Vær proaktiv
Vane 2: Begynn med slutten i tankene
Vane 3: Sett først ting først
Vane 4: Tenk vinn/vinn
Vane 5: Søk først å forstå, deretter å bli forstått
Vane 6: Synergisere
vane 7: Slip sagen

5. Hvordan vinne venner og påvirke mennesker

Denne klassiske bestselgeren regnes som en av de beste selv-bøkene som noen gang er skrevet. Dette er en kraftig og en livsendrende bok, og alle burde lese denne boken. Denne boken er den beste boken om menneskelige forhold som noen gang er skrevet og er fylt med visdom. Denne boken er fylt med tidløse ideer og lærer deg å bli et bedre menneske. En må lese bok.

6. Som en mann tenker

I dag regnes denne boken som en klassisk selvhjelpsbok. I denne boken avslører forfatteren James Allen hvordan tankene våre bestemmer virkeligheten. Enten vi er bevisste på det eller ikke, former vår underliggende tro vår karakter, vår helse og utseende, våre omstendigheter og våre skjebner. Denne boken viser hvordan vi kan mestre tankene våre for å skape det livet vi ønsker. Les denne boken og livet ditt vil aldri bli det samme.