Kortsnår bokens suksess med selvpublisering

BOOKS1

Lurer du på hvordan og hvor du skal publisere boken din? Kanskje du tror at det ville være flott å bli tatt under en utgivers vinger – for dem å markedsføre boken din. det ville ikke være så mye arbeid og ville ikke ta noen penger på forhånd. Trist å si, denne antagelsen er ikke sant. Virkelighet: Agent, utgivere og big talk-programmer som Oprah vil velge bare 1-2% av forslagene som sendes inn. Og forfatterens arbeid som går inn i spørsmål og forslag er enormt og tidkrevende. Du kan korte ut bokens suksess med selvpublisering. Først får du en modell for å skrive et flott kapittel – en som leseren ikke kan legge ned. Deretter kan du lære av de mangeårige bokproffene mer om selvpublisering.

Vegard Svingen om selvpublisering og skriveprosess

Vit at kostnadene er langt mindre enn du tror. Selvpublisering over 13 bøker om disse emnene koster meg ikke mer enn $ 500 for utskriftsmodeller og ingenting for e-bøkene som kan skrives ut og lastes ned. Publikum er vant til å kjøpe Online og vil besøke nettstedet ditt for å kjøpe og gjerne skrive ut boken din rundt 120 sider eller mindre. Du legger e-boken i en PDF-fil (bærbart dokumentformat) er én måte å publisere den på. Du er utgiveren, og nettstedet ditt er butikken din. Du vil få all fortjeneste. Selvpublisering vil gi deg ansvaret for å ta egnede og gunstige beslutninger om skriving, publisering og promotering. Hvis du ikke ønsker å gjøre alt, få litt hjelp fra fagfolk! Gründereksperter som boktrenere, bokdesignere og e-bokspesialister kan veilede deg gjennom til å publisere suksess.

Disse menneskene kan gi teleseminars, små gruppe coaching erfaringer, eller tilby sin bok som en billig måte for deg å lære tauene. Disse proffene vil forkorte læringskurven din også, slik at du får riktig hjelp med en gang til å skrive den riktige boken med en gang. I sin tur kan du selge boken din raskere, og øke kontantstrømmen for å delta mer i kampanjen. Når du tror du fortsatt må markedsføre bøkene dine, selv med en utgiver, hvorfor ikke beholde mesteparten av fortjenesten og gjøre noe av arbeidet selv? Lær av trenerens erfaringer, “Gjør det du gjør best og ansette resten!” (Det betyr ikke at du ikke kanbarter for tjenester). Sjekk ut metodene nedenfor og se hvilken som passer deg best, er mer givende og langt merlønnsom. På Skriv ut bøker – Skriv ut på forespørsel to måter1.

Lei ut Publisher/Printer selv for å skrive ut boken fra ordfilen. Selskaper som Deharts.com vil sette filene dine inn i Portable Document Format (PDF) for å selge på nettstedet ditt eller et annet nettsted du velger å selge bøkene dine. En fullstendig forklaring på disse mulighetene er inkludert i “Hvordan skrive din eBok eller annen kort bok —Fast!” For Deharts og noen andre utgivere (vi kaller det Print on Demand –POD) du holder alle bokens rettigheter og når lønnen fra $ 4 – $ 7 per bok, avhengig av lengden, får du bøkene levert til deg, og du får beholde all fortjeneste. De vil skrive ut små kjøringer av boken din, for eksempel 100-500 eksemplarer. Merknad fra din bokcoach. Ikke skriv ut flere bøker enn du kan selge på tre måneder. Dette hjelper kontantstrømmen din og vil holde kampanjen i gang.

Selvpublisert suksess

Uten markedsføring og forfremmelse du bok vil dø på vintreet. Fordelene? Forfatteren er ansvarlig for boken, tar levering, og vil gi et nettsted hvor han eller hun vil selge boken. Deretter beholder du 100% av fortjenesten. Prosessen tar ca 6-8 uker, selv om det kan være raskere. En annen fordel er at du kan begynne å selge boken din i 6 uker i stedet for 12-18 måneder med tradisjonell publisering. Du får umiddelbar salg for å øke kontantstrømmen.

Hvis du selger boken din på nettstedet ditt, vil du gjøre minst 93% av fortjenesten etter at du har betalt kredittkortselgeren din, for eksempel Pay Pal eller Click Bank.2. Lei fullserviceutskrift ved behov Utgiver/skrivere som hver belaster deg et forhåndsgebyr for å konfigurere. De tar også ordfilene dine og legger inn i Portable Document Format.