Selv publisere eller gå til grunne: Den nye tidsalder for bokskriving

books6

Det er få måter å merke deg selv en ekspert som er like eksepsjonell som å skrive din egen bok. Men i dagens lysende raske verden trenger du ikke å vente på den møysommelige prosessen med kommersiell publisering. Denne artikkelen diskuterer bruk av selvpublisering på vei til kommersiell publisering og hvor effektiv selvpublisering kan være for å hjelpe deg med å få budskapet ditt der ute for å umiddelbart forbedre virksomheten din!

I denne nye alderen av Internett, informasjon er overalt, og folk er sultne på å finne den. Hvis de har et spørsmål om noe i livet, de er tilbøyelig til å hoppe på nettet, gå til en søkemotor og stole på hva de finner. Så hvordan konkurrerer du blant billioner av sider med Internett-innhold? Svaret er enkelt: du skriver en bok (eller ansetter en spøkelsesforfatter for å gjøre det for deg!).

I uoppmerksomhetens tidsalder

Ved å gjøre det, skriv en bok med den hensikt å publisere den med en kommersiell utgiver. Denne holdningen vil heve dine standarder og skape en høy plattform for å abbor. Kvalitet er konge. Denne boken vil tale for deg for alltid; det vil enten snakke dårlig for deg, eller det vil dynamisk forandre liv. Når det er sagt, ikke la den tradisjonelle forlagsbransjen presse deg rundt og tvinge deg til å vente. Folk stoler på informasjonen din. Hvis du investerer i å skrive en eksepsjonell bok, fortjener du å høste belønningene raskere enn tradisjonell publisering tillater (deres prosess er så lenge som et år eller mer for å få boken din inn i bokhandlere), så partner ditt ønske om å skape noe enestående med din evne til å selv publisere og få boken din ut i hendene på de menneskene som trenger det mest!

I livet og i næringslivet er det få ting som bringer respekt, beundring, økonomisk belønning og den følelsesmessige tilfredsstillelse som å skrive en bok gjør. Media vil referere til deg som en ekspert, kundene vil se på deg med ny respekt, og viktigst av alt, du vil se på deg selv annerledes, med så mye mer tillit og en krystallisert forståelse av hva du tilbyr kundene dine!

Litteratur i digitale omgivelser

Husker du da jeg sa at svaret var enkelt? Vel, det var, men å implementere det vil kreve litt mer arbeid. Du må ta ekspertisen din og skape et unikt, til og med bemerkelsesverdig leveringssystem for det. Du og/ eller spøkelsesforfatteren din kommer til å skrive en bok, men ikke bare en bok; det vil være din bok! Dette er en bestrebelse som bør ta ikke mindre enn seks måneder å skrive, skrive minst en time om dagen, hver dag. Det kan muligens ta så lang tid som et år eller mer (og det betyr ikke tre måneder på og seks måneder av!) å skrive en flott bok. Å skrive et eksepsjonelt manuskript verdig verdensomspennende distribusjon er en kreativ prosess som krever enormt fokus og innvielsen av et strålende team av mennesker: ghostwriter, fokusgruppedeltakere, profesjonelle analytikere, strukturfagfolk, korrekturlesere, formattere og mer!

Hva er viktigst nå? Begynner å skrive en bok i dag, fordi tiden er av essensen! Tenk på dette: I en verden av umiddelbar tilfredsstillelse har forlagsbransjen ennå ikke fanget opp til vårt behov for fart. Kommersielle utgivere tar fortsatt 9 til 18 måneder å få en bok fra manuskript til bokhandlerne, som kommer etter kontraktsforhandlinger (to til tre måneder) og finner den rette agenten og utgiveren (sannsynligvis seks måneder til et år). Hvem har denne typen tålmodighet lenger?

Det er her selvpublisering kommer inn! Mind you, min anbefaling er å fortsatt gå gjennom prosessen med å skape noe virkelig bemerkelsesverdig, investere din tid og penger til å skrive en bok eller ansette en ghostwriter å skrive en bok verdig kommersiell publisering, men ikke la den langsomme hastigheten på kommersiell publisering avskrekke deg fra å få meldingen ut raskere. Selv publisere! Ansette ghostwriter å skrive en bok og deretter mens du sender til agenter og utgivere, selv publisere den gjennom en av de mange forfengelighet presser tilgjengelig.

I tillegg til din tid, vil dette alternativet kreve å investere litt kapital, sannsynligvis rundt $ 5000 til $ 7500 for 2000 kopier av boken din, inkludert prisen for å formatere den, skaffe ISBN-nummeret ditt og få det oppført på Amazon. Men innse dette: når du skriver en bok og deretter du selv publisere, du gjør så mye mer av pengene. Når du selger disse 2000 bøkene, kan inntekten din være alt fra $ 15.000 til $ 40.000, mot en mye mindre royalty fra en tradisjonell utgiver.

Så skriv en bok verdig kommersiell publisering, og deretter selv publisere for å teste innholdet, og bygge opp en haug med penger som du kan bruke til å markedsføre og publisere boken når den treffer bokhandlerne. Pokker, hvis du kan selge 30.000 enheter på egen hånd, vil en kommersiell utgiver plukke deg opp basert på det alene!