Selvpublisering av boken: Bindende alternativer å vurdere

books4

Å være forfatter er et utfordrende, givende yrke, og en av de store fordelene ved jobben er å publisere en bok som du har jobbet veldig hardt med. Det kan imidlertid være vanskelig å lande den store bokavtalen (spesielt gitt landets nåværende økonomiske krise) og få den boken ut i verden. Det er der selvpublisering kommer inn.

Å være forfatter er et utfordrende, givende yrke, og en av de store fordelene ved jobben er å utgi en bok som du har jobbet veldig hardt med. Det kan imidlertid være vanskelig å lande den store bokavtalen (spesielt gitt landets nåværende økonomiske krise) og få den boken ut i verden. Det er der selvpublisering kommer inn. Når du selv publiserer arbeidet ditt, har du kontroll over alt, inkludert selve bindingsprosessen. Her er flere enheter og metoder å vurdere når det gjelder tid til å binde boken din.

En heftemaker.

Hvis du har en gruppe dikt du vil publisere eller en håndfull noveller, kan det være lurt å vurdere å sette en chapbook sammen. En chapbook er et lite volum som vanligvis er stiftet, og de kan ofte bli funnet i den litterære tidsskrifter delen av dine lokale tidsskrifter stå. Du kan sette sammen en chapbook med et hefte maker, en maskin designet for å brette og stift papir. Bare slipp dekslene og sidene til manuskriptet ditt i materen, og det vil komme til å fungere for deg. Du kan lage bare noen få chapbooks eller en haug av dem med denne typen enhet som gjør det til et flott alternativ for selvpublisering.

To-loop wire binding.

Wire binding er svært populært fordi det gjør et dokument ser sofistikert. Det er et ideelt valg for diktsamlinger og memoarer. Og det er spesielt flott for kokebøker fordi wire ryggraden vil tillate boken å ligge flatt når den er åpen. Wire spines kan brukes til å binde manuskripter som er opptil 300 sider lange. De er tilgjengelige i flere forskjellige farger (inkludert sølv og gull), og det er sannsynligvis en nyanse som vil utfylle bokens omslag ganske pent. En ting å huske på om wire spines er at de er vanligvis 11 ” lang, slik at de kanskje ikke er det beste valget for mindre bøker.

Termisk binding.

Hvis det er høyt på prioritetslisten din å produsere en profesjonell bok, bør du vurdere termisk binding. Ikke bare er termisk binding raskt og enkelt å gjøre, det kan gjøre ethvert manuskript ser ut som en bok som kan selges i bokhandlere og online. Du kan bruke hardback deksler hvis du vil eller dra nytte av de mange softback dekker tilgjengelig. Dekslene kan preges med folie eller bli motvirket trykt slik at arbeidet ditt vil være så iøynefallende som mulig. Når du bruker denne dokumentbehandlingsmetoden, kan du sette sammen dokumenter som er opptil 475 sider lange, så det er et godt valg for lange romaner og sakprosaverk.

Binding er en viktig del av selvpubliseringsprosessen, og det er viktig å velge en metode som kan arbeides og gir deg de resultatene du trenger. Bokbindingsenhetene og metodene nevnt ovenfor kan hjelpe deg med å produsere bøker du kan være stolt av om du utgir en chapbook eller en lang roman. Bestem hva som vil fungere best for deg, slik at du kan få boken din der ute. lykke til!